söndag 10 april 2011

Valpträff!!


Förra söndagen lämnade vi ett Varberg där spön stod i backen och vi alla var näst intill dränkta bara av att gå till bilen. Och vi undrade nog alla hur detta skulle gå med våran valpträff nere i Hurva utaför Lund. Men kan ni tänka- regnet gav sig och vi fick riktigt hyggligt väder för vår valp träff!! var så kul att få träffa både mamma och alla syskonen igen- jösses vad alla hade växt och ändrat sig!! ja vi var väldigt olika varandra till utseendet förutom jag och brorsan Pepzie- vi var väääldigt lika!! Fast han var något längre och lite bredare över nosen men våra mattar och hussar hade nästan svårt atts e skillnad på oss då vi for förbi i våra språng!!

Ja jösses så vi sprang och hälsde, nosade och var allmänt glada, en hel kul dag!

Jag blev dessutom liite kär i Molly- hon var så söt och luktade fantastikst gott!!


Efter lite bus och lite korv med bröd till alla mattar & hussar så var det dags för oss att få prova på ett viltspår. Vilket ingen av oss testat förut. Naturligtvis gick det lysande för oss alla och vi verkade påvisa viltintrsse allihop!

Se bara mig här på fotona vad stolt jag var över klöven!!


1 kommentar:

  1. Hej Abbe,
    Det var riktigt roligt att se dig och alla dina syskon för oj vad ni hade växt. Att ni blev kära i Molly är inte så konstigt för hon har gått och blivit stora damen redan. Ta väl hand om husse & matte och terrorisera inte dom för mycket så ses vi snart,
    Nospussar från din stolta mamma Sandy

    SvaraRadera